Revisor i Karlshamn

Duktig och erfaren revisor i Karlshamn - dom skickligaste revisorerna i Karlshamn finns samlade här. Bor du i närheten av Karlshamn och behöver hjälp med något inom redovisning eller revision kan du här hitta de bästa och mest erfarna revisorerna som finns i Karlshamn. Som exempel kan du få hjälp med en revisionsberättelse, eller redovisning och administration av en redovisningskonsult i Karlshamn genom att kontakta någon av våra 7 olika revisorer som arbetar i Karlshamn nedan.

Revisor i Karlshamn

Nedan ser du en komplett lista över alla revisorer i Karlshamn:

KPMG
Ågatan 4
374 36 Karlshamn


Andersson & Co Redovisning & Revision
Drottningg. 40
374 35 KARLSHAMN


Mats Sjöholms Revisionsbyrå AB
Drottningg. 64
374 36 Karlshamn


PwC
Varvsg. 6
374 35 KARLSHAMN


EY
Erik Dahlbergsv. 24
374 37 KARLSHAMN


Kjellbergs Revisionsbyrå, HB
Vinkelg. 26 B
374 38 Karlshamn


Baker Tilly Sydost AB
Drottningg. 103
374 38 Karlshamn


Revisionsberättelse i Karlshamn

En av de vanligaste arbetsuppgifterna för en revisor i Karlshamn inkluderar att skapa revisionsberättelse i Karlshamn. Om du behöver hjälp med en granskning av ditt bolags årsredovisning så tveka inte att kontakta en revisor i Karlshamn.

Revisorfakta om orten Karlshamn

I Karlshamn finns som bekant minst en verksam revisor och här nedan finner du lite generell fakta om Karlshamn.

Karlshamn är en tätort och centralort i Karlshamns kommun i Blekinge län. Karlshamn var från början en dansk utskeppningshamn vid namn Bodekull, eller Bokull. Kung Karl X Gustav gav order om att anlägga en stad och dessutom flottbas här på grund av platsens utmärkta läge vid Östersjön.

Yta: 1 347,72 hektar
Invånarantal: 19075, år 2010

Anlita en revisor i Karlshamn

En revisor är en oberoende part som granskar ditt företag framför allt så att ekonomin stämmer med vad företaget i Karlshamnutger sig för att besitta. Revisorn i Karlshamn kan då gå in och granska ditt företags årsredovisning och kan utifrån den sammanställa en revisionsberättelse. En redovisningskonsult i Karlshamn kan däremot hjälpa dig med de löpande uppgifterna såsom bokföring, deklaration och fakturering till exempel.

Här kan du läsa mer om Karlshamn om du vill veta mer om en revisor i Karlshamn.

I Karlshamn hittade vi sammanlagt 7 revisorer att välja mellan. Om du inte hittar någon revisor i Karlshamn som uppfyller dina behov föreslår vi att du letar vidare efter en annan revisor i Blekinge.

Revisorer i Sverige

Revisorer i Sverige

Nedan följer utvalda städer och orter där du kan hitta revisorer i Sverige.